Archive for Politics

Krahasimi Humbje JP Morgan Trading me deficitin Daily Federale

| 05/28/2012 | 0 Si(me) |

Humbja Morgan e pales nga krahasimi

Ne do të donim për të shkruar në thellësi për humbjen e fundit JP Morgan e tregtare, por duke patur parasysh kritikat dhe demonization (dimonization?) nga politikanët tanë chattering, tani për tani ne do të bëjë një pikë të vogël që shumë pak njerëz janë konsideruar.

The $2 – $5 miliardë që JP Morgan humbur (dhe po humbet) kjo pranverë është një dreq e një shumë të holla. (Ne dëshirojmë që kemi pasur një pjesë të vogël të çdo numër në atë varg.) Për më tepër, duket humbja ishte e shmangshme, por u ngrit padashur through theLexo vazhdimin

Ne Wish bin Laden u Alive, dhe…

| 05/04/2011 | 0 Si(me) |

Duke qenë në pyetje ashpër!

Ne nuk do të jemi të butë në terroristët, por ne nuk dëshirojmë që Osama bin Laden nuk ishin vrarë të dielën, dhe, në vend, ishte kapur, dhe, sa ne do të shpjegojmë, raportuar si të vdekur.

Të martën, kemi dëgjuar Zëdhënësi i Presidentit Jay Carney njoftuar se Bin Laden ishte i paarmatosur, kur ai u qëllua. Kjo dukej e çuditshme dhe dukej si një hollësi të çuditshme për lirimin e, dhe ne veten pse një Seal shumë i trajnuar do të vrasin dikë të cilin ai mund të kapur (ose qetësoj). Një nga gazetarët në Shtëpinë e Bardhë kërkoi një të ngjashme … Lexo vazhdimin

Një Voto

| 10/21/2010 | 0 Si(me) |

Ne ishim të pyesin kur ata do të fillojnë të konkurrojnë këtë fushatë të veçantë ad, dhe ne e pamë atë për herë të parë sonte. Kush e di? Ndoshta kjo ishte më parë, dhe ne nuk e shohim atë, por nëse do të ishte fushatën tonë, ne do të kemi pritur deri tani–në fund të tetor–për të drejtuar atë sa më shpesh që ne mund të.

Ne jemi me shkrim në lidhje me ad fundit nga fushata Rothfus Keith. Mr. Rothfus running republikan kundër demokrat Jason Almire, SHBA tonë. Kongresmeni, për të përfaqësuar rrethin e katërt të Pensilvanisë.

Në prill, ne conjectured Mr që. … Lexo vazhdimin

Obama: Krijimi i Konservatorët Më shumë se Jobs

| 09/20/2010 | 0 Si(me) |

Tjetër përveç se të kundërt e politikave të dëmshme dhe autoritar, ne nuk mendojmë se SHBA. Presidentët mund të bëjë shumë për të krijuar vende pune. Në fakt, ne mendojmë se kur ata janë të detyruar të veprojnë “për të rritur ekonominë,” ata janë shumë më të mirë në shkatërrimin e pasurisë dhe të punësimit, sidomos kur ata janë në favor-pasuri shpërndarjen e skemave. (Pra, ne më shumë preferojnë një konservator që ndjek Betimi i Hipokratit, e “parë, bëjë asnjë të keqe.”)

Që u tha, ne do të përdorim gjuhën e Shtëpisë së Bardhë. Ne mendojmë se ajo është mjaft ironike që në e tij të parë 19 muaj … Lexo vazhdimin

Leave Sherrod Shirley Alone.

| 07/21/2010 | 0 Si(me) |

Ne kemi simpati të thellë për Shirley Sherrod, dhe telash Kafkaesque në të cilin ajo e gjen veten.

Ish-zyrtar rajonal USDA u detyrua të japë dorëheqjen nga Departamenti i Bujqësisë për me sa duket Komentet e raciste që janë marrë në mënyrë të qartë nga-e-kontekst dhe shumë e shumë kundërshtim me pikën e anekdotë e saj.

Historia ajo që lidhen ishte një fetare e udhëtimit të saj–e si ajo u rrit për të trajtuar në mënyrë të drejtë dikush të një race të ndryshme–se si ajo e mposhti paragjykimet e saj. Veç, ajo ishte të ngjarjeve që kanë ndodhur në 1986, i cili është gati një e katërta e … Lexo vazhdimin

Papunësia e lartë: Është faji i Bushit!

| 07/07/2010 | 0 Si(me) |

Imigracionit të paligjshëm dhe shkalla e lartë e papunësisë

Si është stili ynë, titujt e shkrimeve është gjuha-në faqe, por e vërtetë, shumë.

Ashtu si pothuajse çdo person tjetër i arsyeshëm, ne jemi të sëmurë e dëgjuar se si çdo problem që administrata e Obamës nuk mund të arrijnë është faji i ish-Presidentit Bush.

Disa probleme me siguri ishin të Presidentit Bush është duke e bërë. Për shembull, his administration’s panicked response to the rapid deterioration in the creditworthiness of certain financial firms in the fall of 2008 exacerbated the crisis-in-confidence and deepened the recession. Megjithatë, tragjedi të tjera, like the Gulf Oil leak and the ObamaLexo vazhdimin

Where Have the Grownups Gone? We Ask, përsëri.

| 06/05/2010 | 0 Si(me) |

Ata Luaj Lojra ndërsa i Krizës Gjirit përkeqësohet?

Ne kishim planifikuar për të shkruar veç e veç për (1) Armando Galarraga’s imperfect perfect game and (2) rreth e qeverisë federale për përgjigje shumë të varfër për rrjedhje masive të naftës dhe të derdhjes në Gjirin e Meksikës.

Megjithatë, pas leximit të kolonë Peggy Noonan's këtë mëngjes, duket më e mirë që të kombinohen dy tema në dukje të ndryshëm në një post. Ms. Noonan nuk e bën lidhjen që ne bëjmë, which is the juxtaposition between those who play children’s games for a living acting who act like adultsLexo vazhdimin

Financiare-rregullim, Banka ratings & Skenari Analiza

| 05/24/2010 | 0 Si(me) |

Bankat apo rregullatorëve kanë kërkuar Analiza të tilla?

Ka një artikull interesant në edicionin e sotëm të The Wall Street Journal me titullin, Rregullim i vë Ratings Banka në Rrezik.

Artikulli shpjegon se si version të projekt-ligjin e rregullores financiare të industrisë që u miratua nga Senati të konsiderueshme dobëson mbështetjen e nënkuptuar e qeverisë për bankat që janë ose mund të jetë ende prezumohet të jetë i “shumë-madhe-te-dështojnë.” Në qoftë se versioni i projektligjit të bëhet ligj “TBTF” do të ketë qenë shndërruar në “NTBTF,” në varësi të tekave dhe frika e regjimit në krye … Lexo vazhdimin

Arizona dhe çfarë të bëjë me emigrantëve të paligjshëm

| 04/28/2010 | 0 Si(me) |

Me kalimin e kohëve të fundit të një të ri, i fortë, ligji i imigracionit në Arizona, mediat janë gumëzhin, përsëri, me lajme dhe diskutime në lidhje me emigracionin e paligjshëm dhe të emigrantëve të paligjshëm. Pra, duket i vlefshëm për t'i kujtuar lexuesit propozimin tonë për të eliminuar imigrantëve të paligjshëm.

Ne jemi të mbështetur mbrojtjen e kufijve të vendit për të eliminuar emigracionin e paligjshëm dhe për të gjetur atë qesharake se kombi ka pak për të mbrojtur ata. Ne gjithashtu mbështesin zgjerimin e konsiderueshme e emigracionit ligjor për të gjitha klasat e folks, jo vetëm profesionistët. Fshatare, si paraardhësit tanë, meritojnë një shans, shumë.… Lexo vazhdimin

Critz Mark dhe Altmire Jason

| 04/26/2010 | 0 Si(me) |

Ne zakonisht nuk shkruani kandidatëve për të Kongresit jashtë rrethit tonë, por ne pamë një reklamë fushatë të shtunën, në të cilën zë i ngjirur dhe pranë Mark Critz pohoi se përpjekjet Republikane për të portretizuar atë si një liberal dhe lidhjen e tij të Nancy Pelosi ishin të pavërteta.

Kush është Critz Mark? Ai është kandidati Demokratike në zgjedhjet e veçantë për të zëvendësuar vonë John Murtha në 12 Qarkut Pennsylvania-së Kongresit. (Checkout this fine example of gerrymandering at http://en.wikipedia.org/wiki/File:Pa12_109.gif.)

Pse do të Komitetit Kombëtar Republikan përpjekje për ta lidhur atë … Lexo vazhdimin